Politica de confidentialitate

LACOLORS.COM.RO colecteaza date in scopul de a imbunati prezentarile produselor si a serviciilor noastre si de a va oferi asistenta tehnica de calitate astfel rezolvarea posibilelor probleme, imbunatatirea si personalizarea continutului de reclame precum si trimiterea de informatii desre ultimele noutati de pe site-ul www.lacolors.com.ro. Colectarea datelor de catre LACOLORS.COM.RO difera in functie de modul de a utiliza site-ul www.lacolors.com.ro de catre dumneavoastra: in cazul in care nu va inregistrati (creati un cont/user nou), nu va fi colectata nici o informatie, iar in caz contrar, datele colectate sunt: nume, prenume, data nasterii, adrese si numere de telefon. Asadar, informatiile sunt colectate doar daca veti accepta coluntar si astfel aveti la cunostinta transmiterea datelor catre noi. In paginile in care vor fi colectate informatii va exista intotdeauna un link catre aceasta pagina pentru a o putea consulta oricand.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact@lacolors.com.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.