Despre L.A. COLORS®

L.A. COLORS® este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de produse cosmetice low cost din Statele Unite. Brandul este produs si distribuit de Beauty 21 Cosmetics si a fost lansat in anul 1985. Produsele cosmetice ale brandului se bucura de un succes enorm la nivel mondial datorita raportului excelent calitate/pret.

In 2012 lacurile de unghii Color Craze de la L.A. COLORS® au castigat premiul NACDS Marketplace pentru calitatea excelenta si designul invoator.

L.A. COLORS® ofera o gama foarte variata de produse de machiaj si lacuri de unghii ce numara peste 1300 de repere si include farduri de ochi, pudre si blushuri, fonduri de ten,  corectoare, luciuri de buze, rujuri, mascara, tusuri etc.

lacolors.com.ro este un magazin online de produse cosmetice, unde vei gasi super produse la super preturi. lacolors.com.ro este distribuitor oficial al brand-urilor L.A. COLORS® si L.A GIRL U.S.A® in Romania. Avem o oferta bogata de farduri, pudre, fonduri de ten, rimeluri, rujuri si nu numai! Cu siguranta avem tot ce iti trebuie la preturi mici. Mereu vei avea parte de suprize, reduceri sau concursuri. Brandurile de produse cosmetice pe care le comercializam sunt: L.A. COLORS® si L.A GIRL U.S.A®.